Team

Jeanette Marklund

Mitt första barrepass fick jag möjlighet att prova i London under tiden då jag jobbade där som PT och coach. Jag föll pladask! Som fd handboll och fotbollstjej anlände jag något skeptisk till min första barre klass. Jag hade läst att det var en blandning av balett, pilates och yoga. När den leende och väldigt graciösa ballerinan anlände tänkte jag med mina stela fotbollshamstrings att tack gode gud, det finns en balettstång att hålla sig i. Det var där och då jag blev förälskad i barre. Oavsett förkunskap kunde jag jobba precis så hårt jag ville. Det var många muskler som jag inte visste att jag hade. Jo, jag har läst om dem i mina anatomistudier på GIH (gymnastik och idrottshögskolan), men tydligen aldrig använt dem. Ganska snabbt kunde jag både se och känna resultat styrka, balans och elegans.

När så året i London var över åkte jag till New York och tränade en sommar med bl a Fred Devito, som startade barreträning för 20 år sedan. En solig sensommardag när jag gick hem från ett barrepass på 5th Av bestämde jag mig för att ta Barre till Sverige och Stockholm. Så här är vi nu. Gör som jag: Kom och prova! Träningen är varierande och utmanande så du kommer inte att få långtråkigt. Kom ihåg – det finns alltid en stång att hålla i.

Meet us at the barre! – Jeanette, VD sthlm barre

Emma

Emma är studio manager och instruktörsansvarig på sthlm barre. 

När hon inte är i studion arbetar hon som frilansande dansare och koreograf i ett danskompani, medacollective, som sammanför modern och nutida dans med luftakrobatik/poledance.
Emma är utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan och har jobbat som danspedagog/instruktör i många år.

Vad tycker du är det bästa med barre?
Att det är så fokuserad träning som ger snabba resultat!
Varje muskel känns genomarbetad, utmattad och du blir fullkomligt beroende.
Så fantastiskt kul och 45/60 min har aldrig gått så fort! 

 

Let´s raise the barre!

Cecilia

Cecilia har tränat jazz, modernt och balett på dansgymnasium i Balettakademins lokaler i Stockholm. Hon är utbildad gruppinstruktör, certifierad personlig tränare och har studerat nutrition. Cecilia tog SM-guld 2015 i pole sport, professionell dubbel, och har tidigare jobbat som instruktör i London, Seoul och Singapore.

Vad tycker du är det bästa med barre?
Barre träningen utmanar hela kroppen och ger dig träningsvärk i muskler du inte visste att du hade. Det är enormt kul att se resultaten från barre, du blir smidigare och starkare på ett skonsamt och effektivt vis.

Always at the barre!

Minna

Minna har en bakgrund inom poledance och luftakrobatik där hon har tävlat och framträtt runt om i Sverige och utomlands och undervisat i många år.
Hon pluggar också till fysioterapeut.

Vad är det bästa med Barre?
Jag blev såld på den här träningsformen efter första passet jag testade. Det är ett perfekt komplement till den annars lite mer slitsamma träning jag gör. Barre är väldigt effektiv träning som är bra för kroppen. Det bygger upp dig inifrån och ut och man blir snabbt smått beroende av att känna the barre burn!

Let’s hang out at the Barre!

Josefina

Josefina är utbildad dansare vid Dansforum, Svenska Balettskolan Göteborg och Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Certifierad yoga lärare med Yoga Alliance i Bali. Hon har jobbat som danspedagog och många andra yrken. Rest till många av världens hörn och tagit med mig inspiration och kunskap hon gärna delar med sig av!

Vad tycker du är det bästa med barre?
Dans, träning och musik ligger mig alltid varmt om hjärtat ! Älskar att få dela med mig av mina kunskaper för att nå mål och få fina resultat snabbt samtidigt som man har roligt. Barre träning är utmärkt för det!

See you at the barre!