Klasser & Priser

Sthlm barre

Vår barreklass är ett effektivt pass där hela kroppen tränas. Här varvas intervallträning med små preciserade muskelsammandragningar och stretching. Förutom din egen kroppsvikt som motstånd jobbar vi här med mindre vikter och fokuserar på att jobba muskeln till utmattning för att sedan stretcha ut den. På detta sätt arbetar vi för att bygga en fast kropp med långa och tonade muskler.

Sthlm barre PREGNANCY – barre för gravida

Att träna barre under graviditeten är ett fantastiskt sätt att förbereda dig inför din förlossning. Klassen är sammansatt av det bästa ur tre olika träningsformer: pilates, yoga och balett. Styrka, balans och elegans är våra ledord och det vi strävar mot i både kropp och själ. Ingen danserfarenhet krävs och passen anpassas till både nivå och dagsform.

Sthlm barre Pram

No need for a babysitter…..bring your baby to the barre!

Övningarna är designade för att öka bålstabiliteten samt träning av bäckenbotten. Vi tränar även styrka i benen, säte samt stärker vår rygg och våra armar.  Det leder till en förbättrad hållning ökad energi och välmående och framför allt så gör vi det utomhus.

Sthlm barre STRETCHförbättra din rörlighet

En klass för dig som vill som vill förbättra din rörlighet och flexibilitet. Genom att träna med dynamiska och statiska rörelser lättar vi eventuella spänningar och förlänger strama, stela muskler. Rörlighetsträning är en stor del när vi tränar barre. Smidiga och flexibla muskler gör det lättare att utmana olika barre positioner.
Återhämtning är en viktig del av all träning och därför är stretch ett viktigt verktyg för att upprätthålla god hälsa. På klassen lägger vi stor vikt på andningen som tar oss igenom övningarna och lugnar både kropp och själ. Inga förkunskaper krävs.

Sthlm barre PRIVATE – Träna med PT

Om du föredrar en personlig, skräddarsydd strategi för din träning och ditt välbefinnande så är våra privata pass det bästa sättet att anpassa barre-metoden till dina specifika behov och mål. Våra privata pass är också ett utmärkt komplement till våra vanliga pass.

Vid första mötet går vi igenom din hälsoprofil. Tillsammans sätter vi upp gemensamma smarta mål, vi lyfter dig när du känner dig omotiverad och jublar med dig när du når dina resultat. Kontakta: info@sthlmbarre.se för att boka din privata träning.

Sthlm barre FÖRETAG – Träna med jobbet

Haka på trenden och träna med kollegorna! Boka in ett pass med en av våra tränare,
ta med en grupp hit och träna hos oss i våran studio eller så kommer vi ut till er.
Hör av er så skräddarsyr vi en lösning som funkar för er. Raise the barre!

Sthlm barre BALETT – Nybörjarebalett för vuxna. Inga förkunskaper krävs.

Priser

Ordinarie
3 pack800 kr
5 pack 1 300 kr 
8 pack2 000 kr
10 pack 2 400 kr
20 pack 4 600 kr
30 pack 6 600 kr
Månadskort2 450 kr
Student
5 pack  1 000 kr 
10 pack 1 800 kr
Månadskort1 500 kr
Balettklass
20 pack 3 600 kr
Gravida
3 pack700 kr
10 pack*  2 000 kr
Singel drop in400 kr
Erbjudanden
Unlimited december1050 kr
Unlimited december-februari2700 kr
Produkter
Barre sockor120 kr
*Barre pregnant, post pregnancy och baby i bärelse