Välkommen till vår nya hemsida

som en punkt för ett år i pandemins tecken lanserar vi nu vår nya hemsida och bokningssystem!
du som tränat med oss tidigare vet att vi använt oss av siten och appen Mindbody men från och med nu kommer du istället kunna boka dina klasser direkt här på hemsidan.

Under fliken “schema” hittar du det aktuella schemat och vill du boka en klass trycker du helt enkelt på klassen i schemat och lägger den i varukorgen. Har du ett klipp eller månadskort kommer detta aktiveras när du checkar ut i kassan.
vill du bara köpa ett klipp eller månadskort, men inte boka någon klass än, hittar du dem i fliken “shop”.

när du checkar ut i kassan kommer du antingen behöva skapa en användare eller logga in med en befintlig användare. alla våra kunder som just nu har aktuella klipp eller månadskort finns redan registrerade och du kommer kunna kolla ditt saldo under fliken “mitt konto”. för att logga in där måste du begära ett nytt lösenord med din tidigare registrerade e-postadress eller ditt användarnamn som är ditt förnamn och efternamn ihopskrivet. ett mail går då till din registrerade e-postadress med en länk i för att uppdatera ditt lösenord.

precis som med allting annat nytt finns det risk för barnsjukdomar och vi hoppas att du hör av dig till oss med feedback och önskemål som skulle underlätta ditt användande samt att du har lite överseende med vårt nya system nu i början.

vi hoppas att detta ska underlätta dina bokningar och att du precis som alltid känner dig varmt välkommen till oss på Sthlm Barre!

Scroll to Top